Gå till Servanet.se

Tjänsteportalen

Appsolut säkerhet - Säkerhet
299 kr/mån
Engångsavgift
199 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
24 månader
Uppsägningstid
3 månader

Det smarta folklarmet

appsolut_sakerhet_pos_gradientAPPsolut abonnemang
Inkluderar vår APP, larmcentral & E-sim backup
APPsolut abonnemang för 299kr/mån tecknas separat efter köp av önskat larmpaket.
I vårt abonnemang så ingår det att ditt APPsolut larm är uppkopplat dygnet runt till vår larmcentral som övervakar larm som exempelvis inbrott, brand eller vattenläckage i ditt hem eller fritidshus. Till dom flesta orter med omnejd erbjuder vi väktare från Avarn Security med utryckning vid ett larm, kontakta oss för mer information om vår väktartjänst.

Vår app APPsolut larm ingår i abonnemanget och laddas ner från valfri plattform. Appen stödjer både Android och IOS iPhone telefoner och surfplattor. Ett E-sim från Telia ingår utan kostnad som backup. Telia E-sim ser till att ditt larm är uppkopplat mot larmcentral även vid eventuella strömavbrott i din bostad. Möjlighet att ansluta fler tillbehör till larmet finns såsom sensorer, kameror eller Smarta hemmet produkter utan extra kostnad till ditt APPsolut abonnemang. Förutom inköpet av de produkter du väljer till utanför ditt startpaket. I dagsläget finns stöd för 24st enheter i ditt abonnemang. Om din bostad eller fritidshus saknar internetuppkoppling så finns möjlighet att köpa till 1GB surf för 119kr per månad.

Med ett APPsolut larm så ökar du din trygghet i hemmet. Ditt hemlarm ger dig möjligheten att övervaka ditt hem oavsett var i världen du befinner dig. Framtida tjänster som kommer att erbjudas är bland annat extra trygghet i hemmet genom vård & omsorgstjänster, hemleveranser, energitjänster m.m.
Till dom flesta orter med omnejd erbjuder vi väktartjänst i samarbete med Avarn Security med utryckning vid ett larm.

Hur fungerar det
Vid köp av ett larmpaket så kan man välja att direkt betala produkterna eller att delbetala valda produkter på upp till 24 månader via Payson.
APPsolut abonnemang för 299kr/mån tecknas separat efter köp av önskat larmpaket.

Vid beställning av ett APPsolut abonnemang på 24 månader tillkommer 199kr i startavgift, vid tecknande av abonnemang på 36 månader utgår ingen startavgift.
Efter köpet så skickas valda produkter hem till din folkbokföringsadress.
Du kan själv välja att installera produkterna enligt bifogade installationsanvisningar eller få hjälp med installationen i hemmet via våra partners.

Tvillingabonnemang
Välj till ett tvillingabonnemang till ditt fritidsboende för halva abonnemangskostnaden. Kräver ett ordinarie APPsolut larmabonnemang. Till ett huvudabonnemang kan man ansluta max två tvillingabonnemang. Om ditt fritidshus saknar internetuppkoppling så finns möjlighet att köpa till 1GB surf för 119kr per månad.

För beställning av önskat larmpaket eller mer information, besök vår webbsida. www.appsolutsecurity.se
Denna information tillhandahålls av Appsolut säkerhet Denna information tillhandahålls av Appsolut säkerhet

Om Appsolut säkerhet

Snabbt, tryggt och enkelt – APPsolut Säkerhet